Verhuur & Toerisme

Steeds meer mensen willen de highlights van een stad op een leuke, duurzame en toch actieve manier verkennen. De Qugo Runner is hiervoor zeer goed geschikt.

 

Doordat je je staand verplaatst heb je goed overzicht over het verkeer en de omgeving. Je beweegt zonder inspanning veilig, stil, comfortabel en stabiel door de stad of door de natuur. Het rijden is een leuke en onvergetelijke ervaring, onder meer door het unieke kantelmechaniek. Rijden op de Qugo Runner is eenvoudig te leren voor jong en oud. Dit maakt hem uitermate geschikt voor groepsverhuur. Een eenvoudig te wisselen accu-systeem maakt de Runner bovendien continu inzetbaar, het voertuig zelf hoeft dus niet geladen te worden.

 

Zelf Qugo tours organiseren?

 

Zelf tours organiseren met de Qugo? Dat kan met de Qugo Runner, die speciaal voor dit doel is ontwikkeld. Door zijn aantrekkelijke marktprijs en de lage onderhoudskosten vormt de Qugo Runner een aantrekkelijk alternatief voor andere producten. Hierdoor vormt de inzet van de Qugo Runner in de verhuurmarkt al snel een zeer interessant verdienmodel. De Qugo Runner is een zeer opvallende verschijning en is daarmee ook  het ideale promotiemiddel voor uw bedrijf!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd naar verhuur en tours mogelijkheden?

Neem hier contact op met Qugo!


 

Top