Subsidie regeling MIA/VAMIL

 

Subsidie voor zakelijke eigenaren

De Qugo is toegelaten tot de milieulijst van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Daarmee is het vervoersmiddel officieel geregistreerd als milieugunstige investering en komt u bij zakelijke koop van de Qugo in aanmerking voor de MIA/Vamil subsidie. Het doel van de MIA (milieu-investeringsaftrek) en de Vamil (willekeurige afschrijving milieu-investeringen) is schade aan het milieu beperken. Op deze manier draagt u bij aan energiezuinige en milieuvriendelijke technieken met fiscaal voordeel voor u. Hoe werkt een MIA/Vamil, zie de rekenvoorbeelden van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland Overheid (RVO).

DE MIA/VAMIL SUBSIDIEREGELING BIJ ZAKELIJKE KOOP

Ek bedrijf in Nederland die een investering doet in een nieuw aan te schaffen Qugo, kan in aanmerking komen voor deze regeling.
In het stappenplan op de site van de RVO staat precies hoe u de subsidie kunt aanvragen. U kunt ook contact opnemen met uw accountant.
Let op: eerdere investeringen kunnen met terugwerkende kracht tot drie maanden alsnog worden aangemeld bij het RVO. De Qugo valt onder in de Engergilijst en Milieulijst 2016 onder de code B 3118. Hierdoor is het in sommige gevallen zelfs mogelijk om uw investering binnen 6 maanden terug te verdienen! Wilt u gebruik maken van een MIA/Vamil subsidie? Klik hier voor meer informatie.

Wilt u meer informatie over subsidie voor Qugo's?

Neem hier contact op met Qugo!


Top