Eigenaren

GARANTIE

Qugo Europe verstrekt twee jaar garantie op alle producten die aantoonbaar bij Qugo Europe gekocht zijn. Bekijk de voorwaarden in de onderstaande ‘Limited warranty statement’. Neem contact met ons op in het geval er een defect is dat onder de garantievoorwaarden valt. Eventuele garantiewerkzaamheden worden in onze werkplaats uitgevoerd op basis van ‘carry-in’; je dient zelf de Qugo bij onze werkplaats in Hilversum aan te leveren.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Op het internet worden met enige regelmaat Qugo’s te koop aangeboden, zowel door particulieren als door bedrijven. Neem geen risico en koop alleen producten van geautoriseerde Qugo-dealers. Kijk op de dealer-locator op deze website voor een overzicht van geautoriseerde dealers. Bedrijven die hier niet op vermeld worden zijn geen officiële Qugo-dealers en wij kunnen daarom ook niet instaan voor de kwaliteit van de producten en de service van de aanbieder(s).

Ben je in het bezit van een Qugo maar heb je deze niet rechtstreeks bij Qugo Europe BV gekocht? Controleer dan bij ons of deze Qugo wel alle service-updates heeft gehad. Dit is belangrijk om langdurig en op een veilige manier gebruik te kunnen maken van je Qugo. Weet je niet zeker of alle service-updates correct zijn uitgevoerd? Stuur ons dan een mailbericht met het VIN nummer van je Qugo. Dit nummer vind je op de sticker rechtsonder op het frame, het nummer begint met XL9AA…… Wij controleren dan of er een update noodzakelijk is!

ZAKELIJKE EIGENAREN

De Qugo is toegelaten tot de milieulijst van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Daarmee is het vervoersmiddel officieel geregistreerd als milieugunstige investering en komt u bij zakelijke koop van de Qugo in aanmerking voor de MIA/Vamil subsidie. Het doel van de MIA (milieu-investeringsaftrek) en de Vamil (willekeurige afschrijving milieu-investeringen) is schade aan het milieu beperken. Op deze manier draagt u bij aan energiezuinige en milieuvriendelijke technieken met fiscaal voordeel voor u. Hoe werkt een MIA/Vamil, zie de rekenvoorbeelden van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland Overheid (RVO).

DE MIA/VAMIL SUBSIDIEREGELING BIJ ZAKELIJKE KOOP

Ek bedrijf in Nederland die een investering doet in een nieuw aan te schaffen Qugo, kan in aanmerking komen voor deze regeling.
In het stappenplan op de site van de RVO staat precies hoe u de subsidie kunt aanvragen. U kunt ook contact opnemen met uw accountant.
Let op: eerdere investeringen kunnen met terugwerkende kracht tot drie maanden alsnog worden aangemeld bij het RVO. De Qugo valt onder in de Engergilijst en Milieulijst 2016 onder de code B 3118. Hierdoor is het in sommige gevallen zelfs mogelijk om uw investering binnen 6 maanden terug te verdienen! Wilt u gebruik maken van een MIA/Vamil subsidie? Klik hier voor meer informatie.

 

DOWNLOAD HIER JE HANDLEIDINGEN

Wij adviseren je de gebruikershandleiding van de Qugo zorgvuldig door te nemen alvorens gebruik te maken van je Qugo. In deze handleiding vind je alle informatie over de bedieningselementen en belangrijke instructies om op een veilige manier van je Qugo gebruik te kunnen maken!

limited-warranty

Limited Warranty Statement

qugo-qrg

Gebruiksinstructie (verkort)

User manual

Handleiding (volledig)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Registreer je Qugo

Vul het onderstaande formulier in en blijf op de hoogte van belangrijke product-updates en ontwikkelingen.
Top