Qugo Grasshopper

 

Qugo Grasshopper

Een nieuwe vinding voor iedereen die graag intensief en langer wil blijven golfen: De Qugo Grasshopper is een uniek éénpersoons voertuig dat speciaal ontwikkeld is voor gebruik op de golfbaan en dat écht tegemoet komt aan de toenemende mobiliteitsbehoefte op de vaak zo uitgestrekte golfbanen. Of u nu sneller, langer of vaker wilt golfen; met de Grasshopper kunt u nog intensiever genieten van de prachtige golfsport. De Qugo is niemand tot last: de elektromotor produceert geen geluid en geen uitstoot en het gras wordt maximaal ontzien door de extra brede banden, speciaal ontworpen voor gebruik op gras. Door het beschikbaar stellen van Grasshoppers biedt een vereniging een unieke service die veel spelers zal aantrekken dan wel behouden.

De Grasshopper is verkrijgbaar vanaf € 3750,- incl. btw, dan wel op basis van full operational lease (prijs op aanvraag).

Klik op de onderstaande buttons om snel door de pagina te navigeren


Specificaties


Video’s

Uitrusting

Webshop

Kies jouw kleur

Bestel eenvoudig in de webshop!Specificaties

De Grasshopper beschikt over een extra sterke naafmotor in het voorwiel waarmee u vlot en geruisloos over de fairways kunt rijden. Hij heeft een nieuw ontworpen, stabiel platform en twee naar voren stekende dragers voor een golftashouder. De Grasshopper heeft een achteruitrij-voorziening, zodat manoeuvreren op krappe plekjes geen enkel probleem vormt.

Prestaties (Grasshopper):

Maximum snelheid:                                                 12 km/uur

Actieradius:                                                               18 holes*

Oplaadtijd, volledige cyclus:                                   2-3 uur

Maximale hellingshoek (klim):                              15%**

Vermogen:                                                                 1 kW (nominaal)

Accucapaciteit:                                                         480 Wh

Maten & gewichten (Grasshopper):

Gewicht rijklaar:                                                       39 kg

Max. toelaatbaar gewicht:                                      125 kg

Afmetingen (lxbxh):                                                133 x 65 x 135/(78)*** cm

Wielbasis:                                                                  85,5 cm

Wielmaat voor:                                                         24 x 2.35

Wielmaat achter:                                                      11 x 400-5

* Op basis van een berijder van 75kg, temperatuur 20°C, licht geaccidenteerd terrein, gematigde rijstijl

** Op basis van een berijder van 75kg, temperatuur 20°C, verharde ondergrond

*** bij neergeklapt stuur

 


Uitrusting

De Grasshopper is ontworpen voor comfort, snelheid en verhoging van het plezier op de golfbaan. Standaard is de Grasshopper uitgerust met een golftashouder van zwart gepoedercoat aluminium en een scoring cardhouder en flessenhouder op het stuur. Met een fietsbelletje kunt u op bescheiden wijze uw aanwezigheid kenbaar maken aan de overige golfers.

Zadel (optioneel)

De Grasshopper is naar wens staand of zittend te berijden. In staande positie is de controle over het voertuig maximaal, ook bij wat meer geaccidenteerd terrein. Voor maximaal comfort kunt u de Grasshopper optioneel van een comfortabel verend zadel voorzien.

Fietsendrager (optioneel)

Speciaal voor de Grasshopper ontwikkeld: een fietsendrager voor montage op de trekhaak. Voorzien van een opklapbare oprij-plaat waar de Grasshopper eenvoudig op en af kan rijden. Met één bandje wordt de Grasshopper vastgezet. Het handige hulpwieltje zorgt ervoor dat de hele operatie van montage en demontage van de drager eenvoudig en zonder te hoeven tillen kan plaatsvinden. Binnen 10 minuten bent u vertrekgereed!

Golf-parapluhouder (optioneel)

Soms brandt de zon simpelweg net iets te fel of valt er onverwachts een felle regenbui. Dan biedt een grote golfparaplu uitkomst, vooral als u deze niet zelf hoeft te dragen. De Grasshopper kan uitgerust worden met een golfparapluhouder die op het stuur bevestigd wordt. Zo houdt u uzelf en uw spullen uit de zon of regen.

Downloads

 

 

Brochure Qugo Grasshopper

 

 

 

Prijslijst Qugo Grasshopper

Kopen of leasen

Bent u geïnteresseerd geraakt in de Grasshopper? U kunt terecht in de webshop om er een te bestellen, of u kunt ook contact met ons opnemen voor een offerte.

U kunt de Grasshopper ook full operational leasen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Top