Nieuws & Events

Lees het laatste nieuws over Qugo hier! Je kunt ons natuurlijk ook volgen op de Qugo-Facebook pagina, hier blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De Qugo is ook met regelmaat te zien op evenementen en op beurzen in binnen- en buitenland. Bekijk hier welke evenementen je binnenkort van Qugo kunt verwachten en op welke leuke evenementen de Qugo te zien is in de komende maanden. Wil je zelf een keer de Qugo ervaren? Dat kan! Houd de agenda in de gaten voor een Qugo-experience bij jou in de buurt en kom proefrijden.

Qugo gespot?
Heb je de Qugo op een leuke plaats ‘gespot’? Stuur dan je foto naar info@qugo.nl onder vermelding van ‘gespot’. Voor de leukste inzendingen stellen wij een Qugo beschikbaar voor een weekend!

Evenementen
 • 01 Jan

  Qugo Experience

  In het voorjaar gaan wij weer van start met de Qugo-Experience! De unieke mogelijkheid om een proefrit op de Qugo te maken. Houd deze website in de gaten voor de eerstvolgende datum en de locatie!
 • 22 Nov

  Product presentatie Barcelona

  In het weekend van 22-23 november was de Qugo te zien in Barcelona op een productpresentatie van elektrische voertuigen. Ook de Virto en de nieuwe Segway S3 zijn aanwezig.
Nieuws
 • 07 mrt

  Nieuw: Qugo Grasshopper, leverbaar vanaf...

  Vanwege de grote vraag naar de Qugo voor gebruik op de golfbaan, hebben wij besloten een speciale editie te ontwikkelen; de Qugo Grasshopper. De Qugo Grasshopper heeft een speciale houder voor de golftas, een stabiel platform en extra brede achterbanden. Bovendien kan deze Qugo uitgerust worden met een comfortabel zadel, een paraplu en een score-board.
 • Qugo Company logo 21 jul

  Zomer vakantie

  Geachte bezoeker, Qugo Europe is tijdens de zomervakantie gesloten van 22 juli – 8 augustus. We zullen uw reactie in behandeling nemen bij terugkomst. Met vriendelijke groet, Qugo Europe BV
 • Mia Vamil 11 jul

  Voordelig investeren in milieuvriendelijke technieken...

  De Qugo is toegelaten tot de milieulijst van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Daarmee is het vervoersmiddel officieel geregistreerd als milieugunstige investering en komt u bij zakelijke koop van de Qugo in aanmerking voor de MIA/Vamil subsidie. Het doel van de MIA (milieu-investeringsaftrek) en de Vamil (willekeurige afschrijving milieu-investeringen) is schade aan
 • 28 apr

  De Qugo een opvallend mobiel...

  Gegarandeerd respons Met de Qugo onderscheid je je direct van jouw concurrentie en breng je jouw boodschap op een unieke en zeer opvallende manier onder de aandacht van consumenten of potentiele relaties. Daarbij komt dat je met de Qugo als mobiel reclame middel in een korte tijd een grote afstand kunt bestrijken wat het bereik
 • 05 feb

  NIEUW: de Qugo Crossroad

  Vanaf nu is de Qugo ook leverbaar in de stoere Crossroad uitvoering. De Crossroad is voorzien van banden met grof profiel, waardoor hij op onverharde ondergrond veel grip heeft. Ook is de rijhoogte met 2cm toegenomen, waardoor kleine obstakels makkelijker worden genomen. Rubber ‘mud-flaps’ houden modder en vuil tegen en de speciale handvatten zorgen voor
 • 27 nov

  Nieuw: Qugo webshop!

  Bestel vanaf nu heel eenvoudig je eigen Qugo in onze nieuwe webshop! Ook voor serviceonderdelen of voor handige opties kun je in de webshop terecht.