De Qugo Grasshopper – elektrisch voertuig voor op de golfbaan

Elektrisch voertuig voor op de golfbaan

Met de Qugo Grasshopper comfortabel en vlot van green naar green.

 Nederlands bedrijf introduceert innovatief elektrisch voertuig voor op de golfbaan

Qugo, de Nederlandse pionier in de markt van Personal Mobility Devices (PMD’s), lanceert de Grasshopper. Dit unieke elektrisch aangedreven éénpersoons voertuig is speciaal ontwikkeld voor golfers. Met de Grasshopper rijd je comfortabel van bal naar bal, terwijl je toch onderdeel van de groep blijft. Golfclubs kunnen vanaf nu met de Grasshopper een unieke service bieden, waardoor spelers vaker, sneller en langer kunnen golfen.  

 Comfortabel van green naar green

De Grasshopper is gebaseerd op de beproefde Qugo Road, die is ontwikkeld voor gebruik op de openbare weg. Hij heeft een nieuw ontworpen, stabiel platform en twee naar voren stekende dragers voor een golftashouder. Het stuur biedt plaats aan een scoring card-houder, een bekerhouder en optioneel een bevestiging voor een golfparaplu. Zo kun je naar wens zittend op het zadel even wachten op je beurt, of schuilen voor de felle zon of regen onder de paraplu. De Qugo is niemand tot last: de elektromotor produceert geen geluid en geen uitstoot en het gras wordt maximaal ontzien door de extra brede banden, speciaal ontworpen voor gebruik op gras. De Qugo Grasshopper wordt, net als alle producten van Qugo Europe, in Nederland ontworpen, ontwikkeld en geassembleerd.

 18 holes fit en gefocust

De Grasshopper is er voor iedereen: voor wie fit en gefocust wil blijven van de eerste tot de laatste slag, voor golfers die de lange afstanden niet lopend kunnen of willen overbruggen en voor wie snelheid wil: met de Grasshopper speel je 18 holes in de doorlooptijd van 9 holes. Een groot voordeel van de Grasshopper ten opzichte van de traditionele golf-buggy, is dat je desgewenst gedurende het gehele spel dicht bij de groep kunt blijven en door de uitgekiende zit/stahoogte al rijdend van bal naar bal op hetzelfde niveau kunt blijven communiceren. De Qugo heeft een maximale snelheid van 12 km/h, deinst niet terug voor een heuvel en heeft genoeg energie om 18 holes te overbruggen.

Kopen, huren of leasen

De Grasshopper komt deze zomer op de markt voor € 3750,- incl. btw, dan wel op basis van full operational lease (prijs op aanvraag). Particulieren kunnen hun eigen Grasshopper eenvoudig meenemen naar de golfbaan op de optioneel meegeleverde fietsendrager. In de nabije toekomst is het voertuig beschikbaar in de verhuur bij een groeiend aantal Nederlandse golfbanen. Door het beschikbaar stellen van Grasshoppers biedt een vereniging een unieke service die veel spelers zal aantrekken dan wel behouden. De Sallandsche Golfclub “de Hoek” heeft de Qugo als eerste golfclub in Nederland officieel toegelaten op haar fairways.

Voor meer informatie: zie www.qugo.nl of mail naar info@qugo.nl of bel +31(0)35 6317108.

Download hier het volledige persbericht (Word): Persbericht_Grasshopper_Jul2017.