Leveringsvoorwaarden

GARANTIE

Qugo Europe verstrekt twee jaar garantie op alle producten die aantoonbaar bij Qugo Europe gekocht zijn. Bekijk de voorwaarden in de onderstaande ‘Limited warranty statement’. Neem contact met ons op in het geval er een defect is dat onder de garantievoorwaarden valt. Eventuele garantiewerkzaamheden worden in onze werkplaats uitgevoerd op basis van ‘carry-in’; je dient zelf de Qugo bij onze werkplaats in Hilversum aan te leveren.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Op het internet worden met enige regelmaat Qugo’s te koop aangeboden, zowel door particulieren als door bedrijven. Neem geen risico en koop alleen producten van geautoriseerde Qugo-dealers. Kijk op de dealer-locator op deze website voor een overzicht van geautoriseerde dealers. Bedrijven die hier niet op vermeld worden zijn geen officiële Qugo-dealers en wij kunnen daarom ook niet instaan voor de kwaliteit van de producten en de service van de aanbieder(s).

Ben je in het bezit van een Qugo maar heb je deze niet rechtstreeks bij Qugo Europe BV gekocht? Controleer dan bij ons of deze Qugo wel alle service-updates heeft gehad. Dit is belangrijk om langdurig en op een veilige manier gebruik te kunnen maken van je Qugo. Weet je niet zeker of alle service-updates correct zijn uitgevoerd? Stuur ons dan een mailbericht met het VIN nummer van je Qugo. Dit nummer vind je op de sticker rechtsonder op het frame, het nummer begint met XL9AA…… Wij controleren dan of er een update noodzakelijk is!

 

Wilt u meer informatie over leveringsvoorwaarden?

Neem hier contact op met Qugo!


Top