Industrie & Logistiek

Tijdens het werk vlot van A naar B

Grote afstanden lijken opeens klein als u op uw werk op een Qugo rijdt. In no time bent u aan de andere kant van uw magazijn, bedrijfsterrein of bloemenkas. U vergroot uw bereik met de Qugo enorm vergeleken met wanneer u dit lopend zou doen. Een groot voordeel is, dat rijden op de Qugo nauwelijks inspanning kost en u dus niet bezweet aankomt, ook als u even wat haast had. Een bijkomend voordeel dat zich niet makkelijk in economische eenheden laat uitdrukken, maar daarmee niet onvermeld mag blijven: bedenkt u zich eens hoeveel de werkvreugde toeneemt wanneer een professional zich per Qugo mag verplaatsen!

 

 

Een Qugo verdient zichzelf terug

Bedenkt u zich eens hoeveel efficiënter iedere professional zijn of haar werk kan doen, als de tijd om een flinke afstand te overbruggen minimaliseert. Of het nu de opzichter op een fabrieksterrein betreft, de specialist in een ziekenhuis, de huismeester in een bedrijvencomplex, de eigenaar van een bloemenkas: tijd is geld en vooral tijd voor tussentijdse verplaatsing is o zo kostbaar. Het neemt de focus weg van datgene waar de betrokken professional eigenlijk voor betaald wordt om te doen: zijn of haar werk. Een sterke vergroting van ieders efficiency door inzet van één of meerdere Qugo’s op de werkvloer zal zich in korte tijd terugbetalen!

 

Benieuwd hoe een Qugo in uw werkomgeving een zinvolle bijdrage kan leveren aan het arbeidsproces? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de industrie en logistiek?

Neem hier contact op met Qugo!


Top