Bedrijf

 

Qugo Europe BV is een jonge innovatieve onderneming, centraal gevestigd in Hilversum, Nederland. Van hieruit verzorgen wij de ontwikkeling, de productie en de verkoop van de verschillende Qugo-modellen. Als pioniers in de markt van elektrische mobiliteit vanaf 2007 beschikken wij inmiddels over een zeer ruime ervaring. Qugo Europe BV wordt geleid door Jan Willem Schoenmakers en Leon Vergunst, beiden ervaren ondernemers en gespecialiseerd in productontwikkelings- en productieprocessen.

Productie

De assemblage van de Qugo modellen is een handmatig proces en vindt volledig in Nederland plaats. Ook onze zorgvuldig geselecteerde toeleveranciers zijn grotendeels gevestigd in Nederland en zij leveren de componenten volgens onze specificaties. Wij hanteren hierbij strikte kwaliteitseisen. Een goed georganiseerd assemblageproces staat ervoor garant dat al onze producten voldoen aan de hoge eisen die worden gesteld aan het gebruik op de openbare weg.

Verkoop

Vanuit onze centrale locatie in Hilversum worden de Qugo’s rechtstreeks aan de Nederlandse klanten geleverd. Bestellen kan eenvoudig via onze webshop. De verkoop buiten Nederland verloopt via geautoriseerde Qugo-dealers. Een overzicht van verkooppunten in het buitenland vind je in de dealer-locator.

Meer weten over het bedrijf Qugo Europe B.V.?

Neem hier contact op met Qugo!


Top