Onderneming

Qugo Europe BV

Qugo Europe BV is een volledig Nederlandse onderneming. Wij verzorgen de ontwikkeling, de productie en de verkoop van de Qugo wereldwijd.  De productie vindt plaats in Nederland en vanuit ons centrale kantoor in Hilversum worden de Qugo’s aan de Nederlandse klanten geleverd. De verkoop buiten Nederland verloopt via geautoriseerde Qugo-dealers. Kijk voor verkooppunten in het buitenland op de dealer-locator.


Visie

qugo16

 

Wij zijn van mening dat het tijd is voor een fundamentele verandering in de manier waarop wij ons verplaatsen, met name over korte afstanden zoals in de stedelijke gebieden. Steeds meer mensen overwegen een milieuvriendelijk alternatief voor de korte autoritten of voor de ritten die normaal per brommer of scooter worden gemaakt. Het is doel om in de toekomst meer milieuvriendelijke vervoersmiddelen op de markt te brengen.

Duurzaam

qugo27

 

Lever je eigen bijdrage aan het minder vervuilen van onze leefomgeving terwijl je plezier hebt op je eigen Qugo! De Qugo is 100% elektrisch aangedreven, dus geen uitstoot en nagenoeg geluidloos. Daarom is de Qugo geschikt voor zowel gebruik buiten als binnen.