Zakelijk

De toepassingen van Qugo in uw bedrijf!


Consument

Bekijk welke Qugo past in uw interessegebied


Tours

Vind tourlocaties bij u in de buurt!


De mobiliteit van vandaag.

De Qugo is het voertuig voor zowel particuliere als professionele gebruikers die op zoek zijn naar een snel en flexibel vervoermiddel. Met zijn krachtige en milieuvriendelijke elektrische naafmotor, biedt de Qugo een soepele, duurzame en economische rit. De Qugo kan worden gebruikt voor snel en comfortabel dagelijks woon-werkverkeer, tijdbesparend professioneel vervoer in het drukke stadsverkeer maar ook voor een ontspannende rit in het park of over de boulevard.

 

 

Kies je model

Bekijk hier de verschillende modellen!


 

 


Lithium batterij

De Qugo is uitgerust met een moderne 48 Volt Lithium batterij met een capaciteit van 10Ah. Hiermee bereik je een afstand van 25km met een topsnelheid van 25km/u. Het opladen van de Qugo is eenvoudig met de meegeleverde adapter. Deze is geschikt voor ieder gewoon stopcontact (110V of 230V). Binnen 2-3 uur is de Qugo weer volledig opgeladen. De batterij heeft een levensduur van ca. 1.000 volledige laadcycli.

Lees verder


Gepatenteerde constructie

De Qugo is uitgerust met een mechanisme waardoor de Qugo in de bocht ‘hangt’, vergelijkbaar met het rijden op een fiets. Dit kantelmechaniek is gepatenteerd door Qugo. De twee kleine achterwielen zijn gemonteerd aan de twee voetplaten, die via een ingenieus koppelmechaniek de krachten overbrengen op het frame. Het systeem is passief, dat wil zeggen dat je zelf door middel van gewichtsverdeling, de hellingshoek van de Qugo bepaalt. Er is geen elektrische ondersteuning die de balans beïnvloed en daarmee is het systeem bijzonder robuust.

Lees verderVEELGESTELDE VRAGEN

De Qugo heeft een actieradius van 25km op een volledig opgeladen batterij. Er zijn verschillende factoren die de actieradius kunnen beïnvloeden, zoals het gewicht van de rijder, de bandenspanning, de buitentemperatuur, de windkracht, het hellingspercentage en de rijstijl. De opgegeven actieradius gaat uit van een juiste bandenspanning, een berijder van 80kg een gemiddelde temperatuur van 20gr, gemeten op een vlak wegdek bij gemiddelde rijstijl. De capaciteit van de batterij kan in de loop van de tijd afnemen, waardoor de actieradius afneemt.

Ja, de Qugo kan opgeladen worden in een normaal stopcontact, met de bijgeleverde lader. De lader heeft een schakelaar voor 110V of 230V

Je kan de Qugo registreren op deze website. Vul eenvoudigweg het formulier in de sectie 'eigenaren' en je Qugo is geregistreerd.

De Qugo wordt aangestuurd door een duim gashendel. Deze bestaat uit een klein hendeltje dat uitsteekt aan het rechterhandvat. De Qugo bevat tevens een rem onderbreking. Deze rem onderbreking herkent zodra je gas geeft en tegelijkertijd remt. De rem onderbreking zal dan het gas signaal onderscheppen en enkel remmen. Waardoor je veilig tot stilstand komt.

Ja, voldoet aan alle Europese toelatingseisen voor het gebruik op de openbare weg. In Nederland kan deze Qugo daardoor op kenteken worden gezet in de categorie snorfietsen (max 25km/u) en daarmee mag je gewoon deelnemen aan het verkeer.

De Qugo Road heeft een maximum snelheid van 25Km/u. De Qugo Crossroad kan speciaal op bestelling worden geleverd met een topsnelheid van 30Km/u.

Ja, De Qugo is zo ontworpen dat deze in nat weer is beschermt. Wel adviseren we je rekening gehouden wordt dat de Qugo niet is ontworpen om ondergedompeld te worden. We raden je aan om verlangde periode van nat weer en hevige buien dan ook te vermijden.

Ja, Omdat de Qugo voldoet aan alle Europese toelatingseisen voor het gebruik op de openbare weg. In Nederland kan deze daardoor op kenteken worden gezet in de categorie snorfietsen (max 25km/u) en als zodanig worden verzekerd.

We raden je aan om het behoud van het milieu in acht te neme door het inleveren van je ongewenste batterijen bij de dichtstbijzijnde mileustraat of een recycling inzamelpunt. Let op: In geen geval mag de batterij worden verbrand, brand kan een explosie veroorzaken. Draag goedgekeurde handschoenen bij het aanraken van de elektrolyt. In geval van blootstelling aan de huid, onmiddellijk spoelen met water. Bij blootstelling van het oog, spoelen met water gedurende 15 minuten en onmiddellijk een arts raadplegen.

De VIN code vind je rechts onder op het frame van de Qugo. Deze wordt makkelijk zichtbaar als je de Qugo parkeert en de rechter voetsteun naar beneden duwt. De VIN code begint meestal met XL9… Voor meer informatie kun je de user manual raadplegen.

Interesse? Neem contact met ons op via info@qugo.nl. Momenteel zijn we nog opzoek naar nieuwe dealers in alle grote Europese steden.

Ja, de maximale hellingshoek van de Qugo is 10% (Dit is gebaseerd op een bestuurder van 75kg)

Ja, door het inklapbare stuur past de Qugo in de meeste auto's. Het formaat van de Qugo met ingeklapt stuur is LxBxH 115x58x78cm.

Ja, elk bedrijf in Nederland die een investering doet in een nieuw aan te schaffen Qugo, kan in aanmerking komen voor een MIA/VAMIL subsidieregeling. Lees meer

Top